Your Perspective

Events

Educatie

When

11/12/2019    
17:15 - 19:00

Bookings

Bookings closed

Where

Universiteit Utrecht
Janskerkhof 15A, zaal 004, Utrecht

Event Type

Loading Map....

Ben je dol op onderwijs? Denk je dat jij een geweldige trainer zou zijn? Of wil je juist hét onderwijs van de toekomst mede vormgeven? Kom dan op 11 december naar Your Perspective: Educatie.

Werken in onderwijs, training of educatie-management?

Dit evenement is speciaal voor gevorderde studenten (BA en/of (R)MA) en recente alumni van de Faculteit Geesteswetenschappen van de UU, die een carrière in educatie overwegen. Tijdens deze bijeenkomst hoor je van verschillende alumni die in dit brede werkveld werkzaam zijn. Wat hebben zij gedaan om te komen waar ze nu zijn, en wat kun je tijdens je studie al doen om je kansen te vergroten? En hoe is het nu echt om in deze sector aan de slag te gaan?

Programma

Meer sprekers volgen binnenkort! Meld je hieronder aan (verplicht).

Floor van Donselaar
Floor is beleidsmedewerker bij Nuffic en heeft in Utrecht een BA Taal- en cultuurstudies gedaan en in 2013 haar masterdiploma Internationale betrekkingen in historisch perspectief behaald. Ze heeft stage gelopen bij UNHCR en UNESCO en is bij Nuffic begonnen als onderwijsvergelijker.

Marte Stoffers en Alette Baartmans
Marte is LAS-student en loopt stage bij stichting Education Warehouse, waarvan Alette (LAS-alumna) de oprichter is. Bij Education Warehouse werken Alette en Marte aan een platform voor uitwisseling van praktijkervaring tussen onderwijsprofessionals in Nederland.

Leela Koenig
Leela (MA Applied Ethics) werkt als Training and Research Fellow bij Instituut Clingendael, een gerenommeerd onderzoeksinstituut voor Internationale Betrekkingen op het landgoed Clingendael in Den Haag. In haar werk ontwikkelt Leela trainingsprogramma’s voor humanitaire onderhandelaars en mediators, en verzorgt debat- en communicatietrainingen voor diplomaten.

Adriaan Walpot
Adriaan is docent Engels bij De Werkplaats Kindergemeenschap. Na zijn bachelor Engels en master Interculturele Communicatie heeft Adriaan zijn eerstegraadsbevoegdheid behaald na afronding van de éénjarige lerarenopleiding in Utrecht. Voor zijn eerste master liep hij stage bij Nuffic waar hij onderzoek deed naar wat voor identiteit tweetaligonderwijsscholen (tto) hun leerlingen aanleren met de variant van Engels die zij onderwijzen.

Malu Sanders
Malu is docent Film en Kunst Algemeen bij het 4e Gymnasium en heeft daarnaast haar eigen bedrijf (Cinemalu) in filmeducatie en -ontwikkeling. In 2019 werd zij uitgeroepen tot filmleraar van het jaar. Tijdens haar bachelor theater-, film- en televisiewetenschappen en master in Utrecht liep zij twee stages: bij het Filmmuseum in Amsterdam en de Filmfoyer Tilburg. 

Bookings

Bookings are closed for this event.